Image

Nybyggnad - Ombyggnad

Vi bygger nya anläggningar och renoverar befintliga. Vi arbetar bår med inomhus- och utomhusrenoveringar. Vi arbetar med uppförande av färdiga projekt av större och mindre objekt, dvs. allt från flerfamiljsvillor till stugor och tillbyggnader av t.ex. garage. Vi erbjuder alltid professionell hjälp i att välja material.
Image

Altan

Vi på AoP Bygg & El AB är proffs på altanbygge och vet hur vi ska kombinera vår kunskap med dina önskemål så att slutresultatet blir lyckat. Vårt erfarna och kunniga team är beredda på att göra allt för att din altan ska uppfylla dina förväntningar. Med deras hjälp får du en altan som du kan njuta av i många år.
Image

Takarbeten

Vi reparerar av ditt tak eller lägger nytt. Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer, vilket garanterar ett väl utfört arbete med rätt material. Vår verksamhet riktar sig mest mot privatpersoner, villaägare, fritidshusägare och bostadsföreningar, men vi tar också uppdrag från kommuner och företag.

ROT-Avdrag

Rot-avdraget innebär att man som privatperson har rätt till skattereduktion vid reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som kunden äger. Detta gäller även för fritidsbostad som kunden äger eller bostad som kunden äger men som dennes föräldrar bor i. Detta gäller dock inte nybyggda hus.

Maxbeloppet för skattereduktion ges enbart på arbetskostnad. Som beställare får du Rot-avdrag för arbetskostnaden. Detta innebär alltså att du får den preliminära skattereduktionen på en gång. Skatteverket meddelar dig därefter om beslut om utbetalning till företagaren samt hur stort belopp som Skatteverket betalat ut. Vid deklaration behöver du som privatperson inte lämna in en ansökningsblankett för Rot-avdrag då beloppet som du har fått i preliminär skattereduktion kommer att vara förtryckt i din deklaration.

Tänk dock på att du aldrig kan få skattereduktion för husarbete med större belopp än vad du ska betala i slutlig skatt. Du kan räkna ut vad du preliminärt kommer att betala i skatt på Skatteverkets hemsida.

LÄS MER
Image

Mark & anläggning

Vår affärsidé är att sälja anläggnings- och markarbeten av hög kvalité såsom asfaltering, grundläggning av byggnader, rörschakter, enskilda avlopp, markbyggnad, stenläggning och stenarbeten. Vi är diplomerade för anläggning av enskilda avlopp.
Image

Betongarbeten

Vi utför gjutning av betonggolv, armering och formsättning. Vi som arbetar med betongarbeten får ofta frågan om vad vi egentligen kan utföra. Svaret är i stort sett allt inom vårt område! Vi har vi kunskapen och möjligheten till att jobba med betong utifrån ett brett perspektiv.
Image

Fasadrenovering

Vi är experter på alla sorters fasadrenovering . Vi har lång erfarenhet i branschen och är vana att arbeta med alla sorters fasadarbeten. Exempel på arbeten vi utför är: fasadentreprenad, nyputs, balkongarbeten, murning för nya fasader, tilläggsisolering, målning och mm.
KOMPETENS

Vi är medlem

Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kvalitet in i minsta detalj!

Vi lämnar inget åt slumpen. Genom att anlita oss vet du att arbetet blir utfört enligt alla lagar och regler – och naturligtvis enligt dina egna önskemål. Vi tar alla våra utmaningar med högsta seriositet och strävar alltid efter att utföra våra uppdrag med excellens. Vi har varit i branschen i över 10 år och har där med god kompetens och skicklighet inom byggnation.


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image