Image
Ett byggföretag med tradition

AoP Bygg & El AB är ett företag med lång byggtradition men med fräscha idéer och fasta arbetsrutiner. Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder. Att vi inte har några garantiprojekt, är ännu ett bevis på att vårt arbete är oklanderligt och professionellt utfört.

Vi är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten, från grundplattor vid husbyggnation till finsnickeri invändigt, totalrenoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och Nybyggnad. AoP Bygg & El AB hjälper idag privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag I Stockholm med omnejd. Vi räds inte komplicerade utmaningar, inget jobb är för litet eller stort för oss.

KOMPETENS

Vi är medlem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ALLT INOM BYGG

Nära dialog med kunden

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.
Kompetensnivån i företaget är hög och vi strävar efter att lära oss nya saker varje dag. Vi tar löpande del av nya tekniker, arbetsmetoder, material – ett genuint intresse för vårt hantverk gör att vi kan kalla oss för professionella fackmän. Vi och våra samarbetspartners innehar behörighetsutbildningar för att du som kund skall känna dig trygg att arbetet genomförs enligt svenska branschregler. Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!
Vårt engagemang är 100 % i alla våra projekt oavsett om det är ett mindre eller större projekt. Vi strävar efter att ha en nära och tät dialog med våra kunder, för att diskutera lösningar och materialval, tider samt kostnader, så att det inte blir några överraskningar i slutändan. Vi sätter alltid våra kunder i centrum. Inte så konstigt egentligen - för det är ju din byggdröm vi förverkligar.
INFO BOX

Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. AoP Bygg & El AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Nöjd Kund Garanti

Säkerställande av kvalitet genom hela byggprocessen är A och O i ett byggprojekt. Vi lägger väldigt stor fokus på att lyssna på kundens behov samt löpande informera kunden om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt med kunden. Självklart håller vi den tid och prisnivå som vi har kommit överens om!

VÅRA SENASTE PROJEKT