TOTALRENOVERING I STOCKHOLM

Nöjd Kund Garanti

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag med allt inom totalrenoveringar och bygg i Stockholm med omnejd.

MÅNGA ÅRS AV ERFARENHET
  • Ett smidigt samarbete.
  • Flexibla lösningar anpassade till dina önskemål och tider.
  • Erfarenhet, yrkesskicklighet och fackmannamässiga utföranden.
  • Vi har ett helhetsansvar för våra byggprojekt.
Image

Badrumsrenovering

Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.
Image

Köksrenovering

Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.
Image

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering. Vi försöker alltid finna så perfekta lösningar som möjligt.

Image

Snickerier

Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.
Image

Elinstallationer

Vi utför idag alla typer av el-installationer inom kontor, butik, restaurang, skola och bostad. Det handlar om alltifrån enkla installationer så som vägguttag och elcentraler till ställverk. Vi hjälper gärna till med projektering så att installationen utförs enligt dina önskemål, gällande normer och säkerhetsföreskrifter.
Image

Golvläggning

Är du i behov av nytt golv? Vi på AoP Bygg & El AB helt rätt företag för jobbet. Våra golvläggare har lång erfarenhet och bred kunskap att kunna ta hand om golvet till ditt hem eller företag. Det behövs ibland konstruktionsförändringar vid ett golvbyte, och vi vill säkerställa att du som kund blir 100% nöjd.

Vi är otroligt nöjda med AoP Bygg & El AB. Proffsiga och lätta att kommunicera med. Adam som gjorde det mesta av byggandet hos oss är en väldigt trevlig och kompetent hantverkare. Skulle inte tveka att anlita dem igen!

Jakob
Nacka

Som vanligt bra kommunikation med byggledare och ett utmärkt utförande. Fjärde gången vi anlitar AoP Bygg & El AB och anledningen till att vi alltid återkommer är såklart det proffsiga utförandet och goda bemötandet.

Linda
Täby

Totalrenovering av hel lägenhet. Nytt kök, målning, golvslipning, platsbyggd bokhylla. Mycket bra utfört arbete. Höll utlovad tid, t.o.m. klara lite tidigare. Trevligt bemötande hela tiden, även när det gällde småjusteringar i efterhand.

Matthias
Lidingö

Förutom ett bra arbete genomfört på överenskommen tid bidrog de också med goda designideér, mycket välkommet. Hantverkarna och projektledaren var sympatiska och kunniga. AoP Bygg & El AB kan jag verkligen rekommendera.

Anika
Tumba
Image
Image
Image
Image
Image
Image